Prima paginăSanatate

Asociația „Piatra Soarelului” s-a mutat în casă nouă

Dimensiune text

Începînd cu luna aprilie, Asociația „Piatra Soarelului” are un sediu nou. Luni, 2 aprilie, a avut loc inaugurarea noului centru medical al asociației, care se află pe strada Costache Negri, nr. 2, în apropiere de Ocolul Silvic Roman.

 

 

Asociația s-a mutat de pe strada Libertății, unde își avea sediul pînă acum. Am făcut această inaugurare oficială pe strada Costache Negri, iar evenimentul l-am dedicat Zilei Mondiale a Sănătății, care este pe 7 aprilie, cu tema «Îmbătrînirea activă adaugă ani vieții». De fapt, întreaga activitate a asociației noastre este tocmai pentru îmbunătățirea calității vieții și prelungirea ei în condiții optime. Pentru acest nou sezon, asociația își propune noi activități. Astfel, începînd cu luna aprilie, avem o nouă promoție. Pacienții vor beneficia de o reducere cu 30% la toate serviciile medicale oferite de asociația noastră. De asemenea, pe 8 aprilie, de Florii, vom organiza o lansare de carte. Este o carte deosebită, de un real folos pentru elevii și absolvenții școlilor postliceale sanitare. Ne bucurăm pentru că, într-un timp record, am reușit să amenajăm noul spațiu și putem să venim în sprijinul cetățenilor prin serviciile medicale oferite„, a declarat medicul pneumolog Gabriela Popovici , membru fondator al asociației.

În noul sediu de pe strada Costache Negri nr. 2, pacienții pot beneficia, la cerere, contra-cost, de o gamă diversă de servicii medicale, cum ar fi măsurarea tensiuni, spirometrie, tratamente injectabile sau alte servicii medicale la domiciliu.
Programul centrului medical este de luni pînă vineri între oare 8.30 – 14.00, iar programări se fac la dispeceratul asociației, număr de telefon 0786 764.360 sau la numerele de telefon 0731 355.843, 0744 660.740.

COMENTARII

WORDPRESS: 0