Asociația Club Sportiv MTB Roman și-a început oficial activitatea, de Ziua Națională

Asociația Club Sportiv MTB Roman și-a început oficial activitatea, de Ziua Națională

 

 

Sâmbătă, 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, Asociația Club Sportiv MTB Roman și-a anunțat în mod oficial începerea activității, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul Primăriei Roman, la care a participat și primarul Lucian Micu. Reprezentanții asociației, Petru-Marcel Buzdugan, Constantin Năstasă, Andrei Damian și Adrian-Alexandru Fieru, au prezentat obiectivele și acțiunile pe care Asociația Club Sportiv MTB Roman și le propune în perioada următoare.

Asociația are ca obiectiv promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea activităților civice de natură culturală, artistică, ecologică și sportivă pentru comunitate, fiind înființată de voluntari ai MTB și de alți iubitori de sport și natură, constituiți într-un grup de inițiativă care a organizat cel mai mare eveniment sportiv al anului 2018 din municipiul Roman, MTB Roman Maraton – Ediția I. Pentru luna decembrie și prima parte a anului 2019, evenimentele principale propuse de membrii Asociației Club Sportiv MTB Roman sunt: „Moș Crăciun există”, acțiune cu caracter social, prin care vor fi oferite cadouri unor copii cu posibilități materiale reduse, și MTB Roman Maraton – Ediția a II-a.

„Organizatorii își propun constituirea unei baze de date cu voluntari pentru activitățile ce vor urma și încurajarea voluntariatului, precum și a sportului de masă. Asociația intenționează ca, în anii ce vor urma, să sprijine și ramuri sportive care nu sunt reprezentate sau organizate instituțional la nivelul municipiului Roman. Cei care vor dori să se alăture acțiunilor asociației pot lua legătura cu membrii acesteia, pe pagina de socializare MTB Roman și la adresa de e-mail: acs.mtb.roman@gmail.com”, au precizat reprezentanții Asociației Club Sportiv MTB Roman.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0