Asistenţi medicali de nota trei

Dimensiune text

Foarte multe note de 3 şi 4 au fost obţinute la probele concursurilor de ocupare a posturilor disponibile la Spitalul Municipal. Dintre cei care au fost declaraţi admişi, niciunul nu a obţinut nota finală 10.

Concursurile pentru ocuparea posturilor disponibile la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman sunt aproape de finalizare. Ca de fiecare dată, s-au înscris atât persoane pregătite, cât şi persoane care nu au reuşit să treacă nici măcar de prima probă. Până în prezent, o persoană a fost admisă după concursul pentru postul de asistent medical la compartimentul sterilizare, cu nota 8,36, una pentru postul de registrator medical la farmacie, obţinând nota finală 8,87, o alta la postul de registrator medical cardiologie cu jumătate de normă, obţinând 8,72, alte două persoane au fost admise pentru posturile de asistent medical de farmacie, cu notele 7,65 şi 8,20, şi o persoană pentru postul de asistent medical la secţia de radiologie medicală şi imagistică, cu nota 8,16. Au fost ocupate şi posturile de zugrav, instalator, liftier, electrician, fochist, agent DD, brancardier, îngrijitor de curăţenie şi referent IA-RUNOS.

Cele mai mici note au fost obţinute la proba scrisă pentru postul de asistent medical la secţia ATI. Dintre cele opt persoane care au participat, doar una a luat notă de trecere, respectiv 7,80, iar restul au luat note între 3,20 şi 5,40. Nota maximă a fost obţinută, până în prezent, doar de către un candidat la postul de registrator pe farmacie şi unul la postul de registrator la cardiologie, însă numai la cea de-a doua probă, cea practică sau interviul.

Cea mai mare concurenţă a fost pentru ocuparea funcţiei de registrator la Farmacie, peste 18 candidaţi înscrişi, din care numai patru au reuşit să obţină la proba scrisă note peste şapte.

„Notele sunt, în general, mulţumitoare, dar, ca de fiecare dată, au fost şi note mici. Am avut şi contestaţii, dar nu legate de modul de organizare a concursului, ci pe modul de notare a tezelor”, a declarat medicul Cătălina Pălăncianu, directorul general al spitalului.

În aproximativ o săptămână se vor încheia concursurile organizate pentru ocuparea posturilor atât pe palierul administrativ, cât şi pe cel medical.


COMENTARII

WORDPRESS: 0