Prima paginăRoman

Asfalt pe străzile comunei Gherăești

Dimensiune text

Administrația publică de la Gherăești va începe modernizarea a trei străzi din comună. Asfaltarea a două porțiuni de drum, care însumează 2,5 kilometri, a fost inclusă în cadrul proiectului integrat depus prin Măsura 322.

 

 

Proiectul a presupus înființarea de rețele de alimentare cu apă și de canalizare și a unei stații de epurare, precum și reabilitarea căminului cultural, cu amenajarea unui muzeu al satului și construirea unui centru de tip «after-school». Cele două porțiuni de drum care vor vedea asfaltul în acest an sunt străzile Cobzaru, din satul Gherăești, și Nucilor, din satul Gherăeștii Noi. Tot în acest an, autoritățile locale vor moderniza și strada 1 Decembrie.
„Modernizarea străzii 1 Decembrie, de 1,9 kilometri, va fi realizată din fonduri locale. Costurile acestui proiect se ridică la 200.000 lei. Este o arteră importantă, care face legătura cu zona industrială a comunei. Am organizat licitația și sperăm ca, într-o lună, să începem lucrările la acest drum”, a spus Carol Bereșoaie, primarul comunei Gherăești.COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • samsam 8 ani

    “Modernizarea străzii 1 Decembrie, de 1,9 kilometri, va fi realizată din fonduri locale. Costurile acestui proiect se ridică la 200.000 lei – deci PROIECT unde este asfaltul la banii astia – deci credeti ca suntem prosti toti, la banii astia ar asfalta toata reteaua de drumuri comunale, nu?

    • User 8 ani

      Daca nu stii despre ce este vorba, mai bine taci, ca te faci de ras!