Articol publicat în data de: vin, 11 Noi 2016Armă ridicată de polițiști, în urma unei perchiziții domiciliare

 

arma-pusca1Joi, 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din Oniceni. Cu această ocazie, într-una dintre camerele locuinței, după un dulap, a fost găsită o armă artizanală de vânătoare. Bunul identificat a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și muniției și uz de armă fără drept.

„Reamintim faptul că «deținerea, portul, confecționarea, precum și orice operațiune privind circulația armelor letale, a munițiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcționarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept», constituie infracțiunea prevăzută de articolul 342, alineatul 1 din Codul Penal, pedepsită cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>