Prima paginăPe scurt

Arestați pentru tâlhărie * Urmărit de polițiști * Pompierii au ajutat cinci familii * A rămas fără lucernă

Dimensiune text

Arestați pentru tâlhărie

 

La data de 18 iunie, Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă a numiților Bogdan C., de 18 ani, și Dorel S., de 19 ani , ambii din Roman. Aceștia sunt arestați, pentru  săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, pe o perioadă de 29 zile. În fapt, la data de 14 iunie, cei doi au deposedat prin violență o victimă de două lănțișoare de aur, iar la data de 11 iunie au sustras de la o altă victimă un telefon mobil și un ceas de mână.

 

Urmărit de polițiști

 

În noaptea de marți spre miercuri, chiar la miezul nopții, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Dulcești a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism pe DN 15D. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a procedat la urmărirea acestuia , reușindu-se blocarea autoturismului în comuna Horia. Polițiștii au stabilit că la volan se afla Nicu A., de 39 ani, din comuna Săvinești. Oamenii legii au aflat și motivul pentru care bărbatul a încercat să scape de polițiști: acesta avea permisul de conducere reținut.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Pompierii au ajutat cinci familii

 

Efectele ploilor de la începutul lunii se resimt și acum în unele localități din județ. Marți, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au executat cinci misiuni de intervenție la inundații constând în evacuarea apelor din gospodării – curți, grădini și anexe -, pe raza comunei Doljești, în satul Buruienești. S-a acționat cu un autocamion de intervenție și o motopompă transportabilă.


A rămas fără lucernă

 

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 3.57, Detașamentul de Pompieri Roman a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un stog da fân aparținând unui bărbat din localitatea Tămășeni. Au ars circa 300 de kilograme de lucernă. Pentru lichidarea incendiului s-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins focul, dar nu au reușit să afle, încă, care este cauza din care s-a aprins stogul de fân.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0