Arestat pentru că a plecat cu banii de motorină

Dimensiune text

Joi, 9 februarie, poliţiştii din Piatra Neamţ au arestat un tînăr din Roman după ce acesta a luat o mie de lei de la un bărbat căruia îi promisese motorină ieftină.

 

 

În jurul orei 16.30, Marius M., în vîrstă de 33 de ani, a reuşit să-l convingă pe Vasile T., de 35 de ani, din comuna Gîrcina, să-i dea 1.000 lei, cu promisiunea ca romaşcanul să-i aducă de la Roman 600 de litri de motorină. Vasile T. i-a dat banii lui Marius M, însă acesta din urmă nu a mai apărut cu motorina promisă. Văzînd că timpul trece, iar Marius M. nu mai dă nici un semn, Vasile T. a sunat la 112. Acesta le-a povestit poliţiştilor despre înţelegerea verbală cu romaşcanul.

Ulterior, poliţiştii l-au depistat pe Marius M. în comuna Dulceşti, găsind asupra sa şi suma de 1.000 lei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, fiind reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Tînărul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, urmînd să fie prezentat la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0