Prima paginăActualitate

Arest preventiv pentru hoțul prins de bătrâna din Săbăoani

Arest preventiv pentru hoțul prins de bătrâna din Săbăoani

Dimensiune text

 

Joi, 23 ianuarie, un bărbat de 35 de ani, din  Săbăoani, a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, cel în cauză fiind reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

În fapt, la data de 22 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 76 de ani, din Săbăoani, despre faptul că a surprins o persoană în timp ce sustrăgea bunuri din anexa locuinței. La faţa locului, poliţiştii au identificat bărbatul în cauză, pe care l-au condus la sediul poliţiei.

„Din investigaţii a reieşit că un bărbat de 35 de ani, din Săbăoani, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței femeii, iar dintr-o încăpere a sustras o cutie cu cafea. În continuarea activităţii infracţionale, acesta a sustras dintr-o anexă a imobilului, o sticlă de băuturi alcoolice, moment în care a fost surprins de femeia de 76 de ani care, având prezență de spirit, a încuiat ușa de acces și a sesizat Poliția”, informează IPJ Neamț.

În urma probării activității infracționale, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, apoi față de acesta Judecătoria Roman dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0