Prima paginăActualitate

Arest la domiciliu pentru tânărul care a făcut scandal la un bar din Barticești

Arest la domiciliu pentru tânărul care a făcut scandal la un bar din Barticești

Dimensiune text

Luni, 28 decembrie, un tânăr de 20 de ani, din Botești, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea la domiciliu pentru 30 de zile, informează IPJ Neamț.

În fapt, la data de 26 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, din Botești, cu privire la faptul că fratele său a fost victima unei agresiuni. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că, în timp ce un tânăr de 24 de ani, se afla în interiorul unei societăți comerciale din Barticești, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan a fost agresat fizic cu un obiect contondent de către un alt tânăr de 20 de ani, din Botești. Cel în cauză a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La data de 27 decembrie, în baza constatării medico-legale precum și probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Apoi, Judecătoriei Roman a dispus față de acesta arestarea la domiciliu pentru 30 de zile.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0