Aproape opt candidați pe un post de polițist

Aproape opt candidați pe un post de polițist

 

politistiVineri, 7 octombrie, a fost ultima zi de înscriere pentru concursul organizat în vederea încadrării de personal din sursă externă pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Neamț.

IPJ Neamț a scos la concurs, prin încadrare directă, în vederea reducerii deficitului de personal, 58 posturi vacante de agenți, în structurile de ordine publică și poliție canină, unul pentru poliție rutieră, iar alte două posturi prin reîncadrare ca polițist.

În urma finalizării etapei de înscriere, la nivelul IPJ Neamț  au fost depuse 477 de cereri pentru ocuparea posturilor vacante, dintre care 474 pentru locurile scoase la concurs prin încadrare din sursă externă  și trei pentru reîncadrare ca polițist. Din totalul cererilor de înscriere pentru încadrare din sursă externă, 183 au fost depuse  pentru structurile de siguranță publică și patrulare din cadrul polițiilor municipale și orășenești, 240 pentru structura de ordine publică din mediul rural, 44 pentru posturile de conductori câini și șapte pentru poliție rutieră.

Doar vineri, polițiștii din cadrul structurii de resurse umane ai IPJ Neamț au primit și înregistrat 175 de cereri.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0