Prima paginăActualitate

Aproape 250 de șoferi au rămas fără permis, din cauza vitezei și a alcoolului, în ultimele două săptămâni

Aproape 250 de șoferi au rămas fără permis, din cauza vitezei și a alcoolului, în ultimele două săptămâni

Dimensiune text

 

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț acționează cu efective mărite pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, pe perioada sezonului estival.

„Astfel, de la începutul lunii iunie, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și transporturi au acționat în dispozitivele de ordine și siguranță publică alături de jandarmi. În perioada 6 – 18 iunie, în cadrul activităților desfășurate au fost constatate din oficiu 53 de infracţiuni, iar 28 de persoane au fost surprinse în flagrant delict. Totodată, în această perioadă au fost depistate două persoane urmărite la nivel național. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 2.250 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 501 privind nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată”, informează IPJ Neamț.

De asemenea, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au acționat pe sectoarele de drum cu risc de producere a accidentelor rutiere, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 1.692 de sancţiuni contravenționale. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 246 de permise de conducere, dintre care 29 pentru consum de alcool, iar 164 pentru viteză.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0