Aplicație online pentru înscrieri individuale la Proiectele Educaționale Cangurul

Aplicație online pentru înscrieri individuale la Proiectele Educaționale Cangurul

salvezpadurea.ro – platformă online pentru a reclama tăierile ilegale de arbori
Reclamații trăsnite la Garda de Mediu
Școala altfel, la Monumentul Eroilor

 

Proiectele educaționale Cangurul vă aduc noutăți pentru anul școlar 2016-2017. În urma solicitărilor primite din partea elevilor şi ale părinţilor de a participa la Proiectele Educaţionale Cangurul, am creat pe site-ul www.cangurul.ro opţiunea Înscriere Online Individuală.

cangurul-01

Opţiunea se adresează tuturor elevilor din clasa pregătitoare şi clasele I-XII care doresc să participe la proiectele noastre în centrele de testare IDEE. Începând din 11 noiembrie 2016, elevii pot accesa această opțiune, înscriindu-se la unul sau la mai multe Proiecte Educaţionale Cangurul. După completarea datelor în formularul online, participantul va primi un mesaj de confirmare a înscrierii sale. Organizatorii îl vor informa în timp util cu privire la centrul de testare şi la ziua desfăşurării testului.

Această modalitate vine atât în sprijinul elevilor cât și al cadrelor didactice. În cazul în care un cadru didactic are puțini elevi doritori și/ sau nu poate organiza testarea în școală, aceștia pot recomanda școlarilor și părinților opțiunea Înscriere Online Individuală de pe site-ul www.cangurul.ro

Opțiunea se regăsește pe prima pagină a www.cangurul.ro , în partea stângă a ecranului, la secțiunea Aplicații.

Pentru cadrele didactice care doresc în continuare să participe la Proiectele Educaționale Cangurul înscriind un grup de elevi, modalitățile de înscriere nu s-au schimbat. Aceștia pot înscrie în continuare astfel:

  • telefonic, folosind numerele de telefon: 021.2434035 sau 021.2434036;
  • prin e-mail pe adresa inscrieri@cangurul.ro;
  • online, pe site-ul cangurul.ro, utilizând aplicația Inscriere Online Scoala.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi site-ul www.cangurul.ro. Puteți contacta organizatorii la adresa de e-mail inscrieri@cangurul.ro sau telefonic la numerele de telefon 021.2434035 sau 021.2434036.

 

Comunicat de presă

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!