APIA suspendă primirea cererilor unice de plată

APIA suspendă primirea cererilor unice de plată

Dimensiune text

 

Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) – Centrul Județean Neamț a informat că se suspendă activitatea de primire a cererilor unice de plată pentru Campania 2020, până la data de 6 aprilie 2020.

Astfel, în contextul evoluției numărului de infectări cu coronavirusul COVID-19, conducerea APIA, susținută de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată începând cu data de 16 martie 2020 și până la data de 6 aprilie 2020, iar în funcție de evoluția situației se vor lua măsurile care se impun. Activitatea centrului se va desfășura normal, evitând contactul cu publicul.

„Fermierilor noștri, beneficiari direcți ai tuturor formelor de sprijin acordate de APIA, le transmitem rugămintea de a se solidariza cu efortul nostru de a reduce expunerea în fața acestui virus și îi asigurăm de faptul că le vor fi respectate toate drepturile. Toți fermierii care au primit invitații pentru următoarea perioadă, inclusiv cei care au primit invitații și nu au depus cererea de plată până la această dată, vor fi reprogramați și vor primi alte invitații cu data și ora programării”, precizează reprezentanții APIA.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0