Prima paginăNeamt

Apelul umanitar al Prefecturii a sensibilizat șase donatori

Dimensiune text

În contul deschis de Prefectura Neamț s-au strâns 3.500 de lei, sumă care va fi folosită pentru a oferi ajutor familiilor afectate de inundații.

 

 

Prefectura Neamț face un apel umanitar pentru ajutorarea familiilor afectate de inundațiile de săptămâna trecută. În perioada 6 – 8 iunie, pe teritoriul județului Neamț s-au produs căderi de precipitații sub formă de aversă, însoțite de intensificări ale vântului, care au produs inundații ce au lovit din nou gopodăriile cetățenilor din comunele Țibucani, Tupilați și Războieni, care au fost afectate în urma inundațiilor din data de 4 mai. „Pentru a acorda un sprijin celor zece familii ale căror locuințe și gospodării au fost distruse, celor 18 familii ale căror locuințe au fost afectate de scurgerile de apă de pe versanți, precum și familiilor care au rămas fără sursele elementare de subzitență, ne adresăm consiliilor locale, operatorilor și cetățenilor din județ cu rugămintea de a contribui, după posibilități, cu sume bănești, pentru a-i ajuta să treacă peste acest moment greu din viață. Sumele de bani se pot depune în contul RO47RNCB0196040242990010, deschis la BCR, sucursala Piatra Neamț, de Instituția Prefectului, județul Neamț”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Neamț.

Un apel similar a fost făcut de Prefectură și în luna mai, după ce patru comune din județ au avut de suferit în urma inundațiilor. De atunci, în contul umanitar deschis de instituție s-au înregistrat donații în cuantum de 3.500 de lei, de la instituții și persoane fizice. Donatorii sunt Direcția Generală a Finanțelor Publice a județului Neamț,CN Poșta Română SA Iași, Andrei Pușcașu, Mugurel Paraschiv și Gelu Marcoci.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0