Prima paginăPolitica

„Anul 2013 va fi anul răspunderii”

Dimensiune text

foto: raspundere.jpg – „Eu sunt un optimist moderat și cred că anul viitor va fi unul mai bun”, afirmă senatorul Ioan Chelaru

Anul 2012 s-a dovedit unul extrem de agitat pentru scena politică locală și națională. Alegerile locale din iunie și alegerile parlamentare din decembrie au dus la reconfigurarea forțelor implicate în viața politică.

 

 

Cei mai mulți dintre oamenii politici au apreciat anul acesta ca fiind un an destul de greu din punct de vedere politic, dar cu multe realizări în plan profesional și personal.

Lăsând la o parte problemele generale cu care se confruntă societatea, a fost un an cu satisfacții, având în vedere că, pe 9 decembrie, a trebuit să susținem un examen extrem de important. Au fost și împliniri în plan personal, mai ales că, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, am devenit bunic pentru a treia oară. Anul viitor sperăm să nu mai fie competiții electorale, iar USL, fără să fiu demagog, să demonstreze celor care i-au votat că nu le-a înșelat încrederea și să ne apucăm de treabă„, a apreciat deputatul PSD Ioan Munteanu.

A fost un an plin în politică, cu multe dezamăgiri, dar care s-a finalizat prin câștigarea, de o manieră categorică, a alegerilor parlamentare. Acum, că speranța a renăscut, cred că anul 2013 va fi anul răspunderii. Oamenii ne-au votat, ne-au pus țara în brațe și vor să ne vadă la treabă. Este o răspundere uriașă, mai ales că anul 2013 este anul în care trebuie să plătim datoriile către FMI, datorii făcute de PDL. Eu sunt un optimist moderat și cred că anul viitor va fi unul mai bun. Cred că putem să avem o colaborare foarte bună și cu administrațiile locale. În plan personal, sper să finalizez două proiecte, respectiv publicarea a două cărți și poate, de ce nu, mi-aș dori să devin bunic„, a mărturisit senatorul PSD Ioan Chelaru (foto).

Pentru anul viitor, primarul municipiului Roman își dorește sănătate și liniște. „Pe plan personal îmi doresc să fiu sănătos, să am înțelegere și liniște în familie și să am același grup de prieteni cu care am construit foarte mult în ultimii ani. Îmi doresc să rămânem împreună și să ne avem alături și anul viitor. Pe plan profesional, îmi doresc să pot termina proiectele începute și să pot demara altele noi. Cred că anul 2013 va fi cel mai greu an de după Revoluție, dar vreau să păstrez cadența ultimilor ani și să reușim, la nivelul municipiului, să atragem cât mai multe fonduri europene, fiindcă acestea vor fi șansa noastră. Unul dintre proiectele pe care vreau să le încep în 2013 este reabilitarea Casei Celibidache. Este un proiect de suflet, Sergiu Celibidache fiind un simbol pentru Roman și nu numai„, a spus Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 0