Angajări la Spitalul Municipal de Urgență Roman

Angajări la Spitalul Municipal de Urgență Roman

Dimensiune text

 

Spitalul Roman - Spitalul Nou 02În această perioadă, Spitalul Municipal de Urgență Roman scoate la concurs mai multe posturi, de la asistent, la paznici sau muncitori pentru blocul alimentar. În total sunt scoase la concurs 12 posturi, dintre care unul este cu jumătate de normă.

Unul dintre posturi este pentru ocuparea funcției de asistent medical debutant în Secţia Obstetrică-Ginecologie. Pentru aceasta se cer doar studii postliceala sanitare. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 9 noiembrie, proba scrisă fiind programată pe 16 noiembrie, iar două zile mai târziu va fi interviul. Spitalul caută și asistent medical generalist debutant pentru secția Pediatrie, tot cu solicitarea ca cei interesați să aibă studii postliceale sanitare. Dosarele se pot depune până pe 10 noiembrie, proba scrisă și interviul fiind programate pe 22, respectiv 24 noiembrie. Un post cu jumătate de normă de asistent medical generalist debutant este disponibil și la Serviciul de Anatomie patologică, pentru care se cer studii postliceale sanitare. Dosarele trebuie depuse până pe 10 noiembrie, proba scrisă urmând a avea loc pe 18 noiembrie, iar interviul – pe 23 noiembrie.

Până pe 9 noiembrie se pot depune dosarele și pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției de muncitor necalificat la Blocul Alimentar, pentru care se cer studii generale. Proba scrisă se va susține pe 16 noiembrie, iar interviul – pe 18 noiembrie.

Spitalul mai are disponibile și patru posturi de asistent medical debutant pentru Compartimentul de Primiri Urgențe, pentru care se cer doar studii postliceale sanitare. Data limită pentru depunerea dosarelor este 4 noiembrie, proba scrisă urmând a avea loc pe 14 noiembrie, iar interviul – pe 16 noiembrie.

Unitatea medicală scoate la concurs un post de paznic pe perioadă determinată, de un an, și încă două posturi pentru perioadă nedeterminată. Pentru aceste posturi este nevoie ca cei interesați să aibă diplomă de şcoală generală, certificat calificare agent pază cu atestat agent pază și o vechime de cinci ani în specialitate. Pentru paznic pe perioadă determinată, dosarele se mai pot depune doar vineri, 28 octombrie, proba scrisă fiind programată pe 7 noiembrie, iar interviul – pe 9 noiembrie. Pentru celelalte două posturi, dosarele se pot depune până pe 4 noiembrie, în timp ce proba scrisă se va susține pe 14 noiembrie, iar pe 16 noiembrie – interviul.

Un alt post, scos pentru a doua oară la concurs, este cel pentru ocuparea funcției de referent de specialitate debutant achiziţii publice. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare juridice, economice sau tehnice și să depună dosarul de candidatură până pe 1 noiembrie. Proba scrisă este programată pe 9 noiembrie, iar interviul va avea loc pe 11 noiembrie.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0