Angajări în spitalele romaşcane

Dimensiune text

Spitalul Municipal de Urgenţă Roman angajează asistent medical pentru secţia de Cardiologie, iar Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” caută farmacist.

Pe final de an, unităţile sanitare romaşcane au posibilitatea de a face noi angajări. Spitalul Municipal de Urgenţă Roman organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical, cu contract de muncă pe perioadă determinată de un an, pentru secţia de Cardiologie. Înscrierile se pot face până pe 10 noiembrie 2014. Prima probă a concursului, cea scrisă, va avea loc în data de 18 noiembrie.

În următoarea perioadă, Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” Roman doreşte să angajeze un farmacist. Înscrierile la concurs se fac până la data de 14 noiembrie, iar concursul se va organiza după 30 de zile de la publicarea anunţului în revista de specialitate „Viaţa medicală”, respectiv pe data de 4 decembrie 2014. La concurs se pot prezenta farmacişti cu drept de liberă practică, cu o experienţă de cel puţin un an într-o farmacie cu circuit închis.COMENTARII

WORDPRESS: 0