Angajări în instituțiile publice: county manager și director la Consiliul Județean, manager la Spitalul Județean, ingineri pentru Armată

Angajări în instituțiile publice: county manager și director la Consiliul Județean, manager la Spitalul Județean, ingineri pentru Armată

Dimensiune text

 

 

Mai multe posturi sunt disponibile, în această perioadă, în instituțiile publice din județ, atât în Piatra Neamț, cât și în Roman sau în mediul rural.

Pentru 23 de posturi se caută personal în această perioadă de către instituțiile publice, conform anunțurilor postate pe portalul posturilor vacante în administrația publică din România. Între acestea se află și cele ale Consiliului Județean Neamț, care caută administrator public (county manager), director executiv pentru Direcția de Dezvoltare Turistică și Guvernanță Corporativă și un consilier juridic. Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț organizează în această perioadă concurs pentru ocuparea funcției de manager, însă caută să angajeze și asistenți medicali, brancardieri, portari, infirmieri, îngrijitor și muncitori necalificați. Serviciul Public Salvamont Neamţ caută să angajeze salvatori montani și șoferi autosanitare, iar Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ Piatra Neamţ angajează doi dansatori.

În zona Roman, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Bozienii de Sus angajează fiziokinetoterapeut debutant și îngrijitoare, Primăria Comunei Valea Ursului caută un consilier și un referent de specialitate, Spitalul Municipal de Urgență Roman caută îngrijitori curăţenie , Direcţia de Asistenţă Socială Roman angajează consilier juridic principal, inspector debutant, casier și asistent social, iar Unitatea Militară Nr. 01145 din Roman organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție vacante de inginer debutant (inginer autovehicule rutiere) și inginer gradul II (inginer mecanic).

Detalii despre condițiile de înscriere și de desfășurare pentru concursurile din instituțiile publice din Neamț sunt disponibile la instituțiile organizatoare, precum și pe portalul posturilor vacante în administrația publică din România, http://posturi.gov.ro.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0