Amenzi de 15.000 de lei după concertul Carla’s Dream din Piatra Neamţ

Amenzi de 15.000 de lei după concertul Carla’s Dream din Piatra Neamţ

 

carlas concertÎn urma controlului efectuat de Inspecţia de Prevenire a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ la complexul comercial din Piatra Neamţ unde vineri, 20 mai, a avut loc un concert cu public numeros, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale care cumulează 15.000 de lei.

„Cele două nereguli pentru care a fost sancţionat managerul complexului sunt legate de nerespectarea atribuţiilor legale pe care le are pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă, respectiv: să stabilească, prin dispoziţii scrise, responsabilităţile şi modul de organizare pentru apărarea împotriva incendiului în complexul comercial, să le actualizeze ori de câte ori apar modificări şi să le aducă la cunoştinţă salariaţilor, utilizatorilor şi oricăror persoane interesate şi să asigure întocmirea şi actualizarea planurilor de intervenţie şi condiţiile pentru aplicarea acestora în orice moment”, precizează un comunicat de presă al ISU Neamţ.

Vineri,  începând cu orele 19.30, la Galleria Mall din Piatra Neamţ a fost susţinut un concert de muzică la care a luat parte un public numeros, format în mare parte din copii. Nouă persoane au leşinat, moment în care, la solicitarea unui reprezentant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, concertul a fost oprit. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0