Prima paginăRoman

Amendați de polițiști

Dimensiune text

Polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică Neamț au desfășurat, joi, o activitate de prevenire a infracțiunilor stradale în municipiul Roman.

 

 

În cadrul acțiunii au fost verificate 41 de unități de alimentație publică și au fost legitimate 64 de persoane. Au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.900 de lei, din care 32 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și patru privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

O femeie din Roman, care cerșea în parcarea unui supermarket, a fost amendată cu 100 lei, un bărbat de 44 de ani a fost amendat cu 400 lei din cauză că a tulburat liniștea locatarilor dintr-un bloc de pe strada Anton Pann. Un alt romașcan a fost amendat cu 100 lei, întrucît acesta circula cu bicicleta pe Bulevardul Republicii, fără să fie echipată corespunzător.

Pe timpul desfășurării acțiunii nu s-au înregistrat infracțiuni stradale, iar astfel de acțiuni vor mai fi organizate în perioada următoare.

La acțiune au participat polițiști din structurile de investigații criminale și ordine publică de la Poliția municipiului Roman, jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi și reprezentanți ai Poliției Locale Roman.

Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0