Ambulatoriul de pneumologie din Spitalul Roman, desfiinţat temporar

Dimensiune text

După plecarea medicului pneumolog Gabriela Popovici, ambulatoriul de specialitate al secţiei de Pneumologie a fost desfiinţat, până la angajarea unui alt specialist.

Pacienții care doresc să fie consultaţi de un medic pneumolog nu se mai pot adresa ambulatoriului de specialitate al secţiei de Pneumologie de la parterul Spitalului Roman, deoarece acesta a fost desfiinţat temporar, după plecarea, prin demisie, a medicului Gabriela Popovici. „Până în momentul în care va avea loc examenul pentru ocuparea postului de medic pneumolog care a rămas liber, pentru care s-au înscris deja doi medici specialişti, persoanele care vor ajunge la spital cu o problemă la plămâni se pot adresa medicilor de la secţia de Medicină Internă, sau medicului pneumolog Silvia Ciubotaru, din cadrul Policlinicii Roman. După ce vom avea alt medic în spital, vom redeschide ambulatoriul”, a declarat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul general al Spitalului Roman. Momentan, în spaţiul fostului ambulatoriu funcţionează un birou de informatică medicală.

La începutul lunii iunie, medicul primar pneumolog Gabriela Popovici, angajat al secţiei de Pneumologie de peste 25 de ani, a decis să încheie colaborarea cu unitatea sanitară romaşcană, pentru a continua activitatea în cadrul cabinetului particular, din incinta Policlinicii Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 0