Prima paginăSanatate

Ambulanțe noi pentru Serviciul Județean de Ambulanță Neamț

Ambulanțe noi pentru Serviciul Județean de Ambulanță Neamț

Dimensiune text

 

 

Serviciul Județean de Ambulanță Neamț a primit opt ambulanțe noi, tip B și urmează să primească altele două tip C și șapte tip A.

„Toate mașinile – și cele ajunse deja și cele care vor veni în perioada următoare – sunt dotate cu aparatura necesară și vor fi împărțite între orașele județului Neamț, pentru a interveni și deservi toate zonele. De asemenea, vor asigura transferurile către clinicile din țară, în condiții mult mai bune pentru pacienți și cadrele medicale. Mâine, vor fi înmatriculate și apoi vor fi scoase pe teren. Am convingerea că după acest pas, multor nemțeni le vor crește șansele la viață, pentru că se va putea interveni rapid și eficient!”, a transmis președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Săptămâna trecută, Departamentul pentru Situații de Urgență a anunțat că primele 300 de ambulanțe tip B 4×2, achiziționate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 –  „Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale” au început să fie livrate, urmând ca până la finalul anului, 420 de ambulanțe să fie distribuite către beneficiari. Din primul lot de noi ambulanțe, 56 au fost destinate Regiunii Nord-Est.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0