Prima paginăSocial

Amar și Mădălin se mută în casă nouă

Dimensiune text

Autoritățile locale de la Văleni au identificat o casă în care Amar și Mădălin, din satul Moreni, comuna Văleni, vor locui împreună cu frații și părinții lor.

 

”Am găsit o casă în satul Moreni, pe care reprezentanții Fundației «Gigi Becali» o vor cumpăra pentru familia Grosu. Proprietarul casei are apartament în Roman și stătea ocazional în casa din Moreni. Este o casă mare, cu teren, viță de vie și livadă”, a declarat Ionel Stoleru, primarul comunei Văleni.

Casa este mobilată și utilată cu tot ceea ce este necesar. Binefăcătorii familiei Grosu vor plăti integral contravaloarea imibilului și a terenului aferent, în valoare de 60.000 de lei, marți, 29 octombrie. Aceștia sunt dispuși să investească în casă pentru a le oferi copiilor condiții pentru o viață normală. ”Din discuțiile purtate cu Virgil Becali, copiii și bunica lor se vor întoarce acasă astăzi. Îi așteptăm cu bucurie, în casă nouă”, a spus primarul comunei Văleni.

Cei doi copii din Moreni au fost luați la București săptămâna trecută de reprezentanții Fundației Creștine ”Gigi Becali” pentru consultații medicale de specialitate la Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu”. Mădălin este aproape orb, iar Amar nu are un picior. Ei vor să învețe pentru a-și ajuta familia să iasă din sărăcie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0