Prima paginăRoman

Alixandri Vasile a plecat la cele veșnice

Dimensiune text

Romașcanul Alixandri Vasile, judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, a decedat duminică dimineața, răpus de o boală necruțătoare. Procurorul romașcan a avut o carieră strălucită, pînă la calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii și judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție.

 

Alixandri Vasile și-a început cariera de magistrat la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Roman, instanță unde a ocupat inclusiv funcția de prim-procuror.
În noiembrie 1999, prim-procurorul Alixandri Vasile a plecat de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Roman pentru funcția  de procuror general la Parchetul de pe lînga Curtea de Apel Bacău.
După trei ani, Alixandri Vasile a fost ales membru al Consiliului Superior al Magistraturii, iar în 2004 a fost promovat ca judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție. Alixandri Vasile era căsătorit și avea o fiică, notar în București. Sora sa este Valeria Dascălu, primarul comunei Săbăoani. Condoleanțe familiei îndurerate.

COMENTARII

WORDPRESS: 8
 • Fam. Petrut 8 ani

  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE!

 • petrut 8 ani

  Din partea familiei Petrut Francisc – SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE!

 • STELA 8 ani

  Pacat……Dumnezeu sa-l odihneasca in lumea celor drepti.
  Sincere condoleante familiei .
  Dan si Luminita

 • dmemin 8 ani

  SINCERE CONDOLEANTE” PROFULUI MEU DE SPORT”

 • monica 8 ani

  Dumenzeu sa il ierte.Condoleante familiei.

 • culai 8 ani

  Suntem alaturi de familiile indurerate ,mama ,sora si cumnata , dureros lovite de pierderea celui ce a fost Alixandri Vasile , om de inalta tinuta profesionala si morala, cazuri rare in vremea noastra.Din toata inima i-i dorim sa fie in paza si iubirea celui de sus .
  Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca in pace !.

 • dmemin 8 ani

  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI

 • valerian anghel 8 ani

  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI !
  REGRET DISPARITIA UNUI OM DE O MARE VALOARE, ONESTITATE, DEMNITATE SI MULT CARACTER. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN LINISTE SI PACE !
  SA-I FIE TARÎNA USOARA !
  ÎNCĂ O DATĂ SINCERE CONDOLEANȚE !