Prima paginăSocial

Alimentarea cu gaze, sistată joi pe mai multe străzi din Roman

Alimentarea cu gaze, sistată joi pe mai multe străzi din Roman

Dimensiune text

 

 

Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale joi, 1 noiembrie, începând cu ora 9.00, la consumatori din municipiul Roman, de pe străzile: Tineretului, Veronica Micle, Smirodava, C. A. Rosetti, Mihai Eminescu, Tudor Vladimirescu (strada şi aleea) și Ecaterina Teodoroiu.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 17.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

„În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau  0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări”, precizează un comunicat al companiei.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0