Alimentarea cu gaze naturale, sistată marți la consumatori de pe mai multe străzi din Roman

Alimentarea cu gaze naturale, sistată marți la consumatori de pe mai multe străzi din Roman

Dimensiune text

 

 

Compania Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale marți, 8 mai, începând cu ora 9.00, la consumatori de pe mai multe străzi din municipiul Roman.

Vor fi afectați consumatori de pe străzile: Mihai Viteazu, Revoluţiei (strada şi aleea), Aleea Zira, 8 Martie, 13 Septembrie, Ion Nanu, Viorelelor, Tirului, Muncii și Lăcrămioarelor.

Reprezentanții Delgaz Grid precizează că reluarea serviciului de distribuţie se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 17.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

„Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări”, precizează comunicatul Delgaz Grid.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0