Prima paginăActualitateRural

Alimentare cu apă, de 3.701.466 lei, în comuna Horia

Dimensiune text

Proiectul a fost semnat de preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu şi de primarul comunei Horia. Proiectul „Extindere sistem de alimentare cu apă în comuna Horia, judeţul Neamţ” are o valoare de 3.701.466,75 de lei.

Întâlnirea dintre preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu cu oficialităţi, parlamentari şi primari din judeţul Neamţ, care a avut loc sâmbătă, 18 octombrie, a dat roade.

Adrian Gearâp, preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu şi Vasile Baciu (foto), primarul comunei Horia, au semnat luni, 21 octombrie, proiectul intitulat „Extindere sistem de alimentare cu apă în comuna Horia, judeţul Neamţ”, în valoare de 3.701.466,75 de lei. „Dezbaterile de la Consiliul Judeţean Neamţ la care a participat preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, s-au concretizat rapid în semnarea a două contracte de finanţare, importante nu numai pentru comunităţile locale care le-au avansat, ci pentru întreg judeţul Neamţ. După contractul de realizare a canalizării de la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Bisericani, comuna Alexandru cel Bun, pentru care Administraţia Fondului pentru Mediu a alocat 6,8 milioane de lei, reprezentând 95% din valoarea întregului proiect, a venit rândul comunei Horia, căreia i-au fost alocați peste 3,7 milioane de lei. Aceşti bani înseamnă nu numai creşterea gradului de civilizaţie în respectivele zone, ci un impuls pentru industria construcţiilor din judeţ”, a declarat Emilia Arcan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Sâmbătă, 18 octombrie, a avut loc la Piatra-Neamţ o întâlnire organizată de preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, în colaborare cu parlamentarii de Neamţ, pe tema implementării proiectelor finanţate din fondul de mediu, a proiectelor finalizate şi/sau în curs de finalizare, cât şi a perspectivelor din perioada imediat următoare, la care au participat şi primarii din judeţ.COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • birlic 6 ani

  M-AR INTERESA CAND O SA AJUNGA GAZUL METAN IN SATUL COTU VAMES !!!

 • Criss 6 ani

  Poate peste 3 ani … cand se schimba primarul , cel mai probabil :)))

  • birlic 6 ani

   SA-L SCHIMBAM MAI DEVREME ,POATE AJUNG SI EU SA FAC ….UN OCHI LA ARAGAZ CU GAZ METAN DE LA CONDUCTA !!!