Alexandru Rotaru – președintele tinerilor social-democrați din Neamț

Dimensiune text

Alexandru Rotaru, șeful Tineretului Social-Democrat (TSD) Roman, a devenit, marți, 7 iulie, președintele TSD Neamț. Conferința de alegeri a avut loc la Piatra Neamț, iar Alexandru Rotaru a fost singurul care și-a depus candidatura pentru această funcție.

La doar 24 de ani, Alexandru Rotaru a fost candidatul TSD Neamţ la europarlamentare, fiind pe locul 25 pe lista candidaților PSD pentru Parlamentul European.  El este membru PSD din 2006, preşedintele TSD Roman din septembrie 2013 şi a terminat studiile la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” Iaşi, Facultatea de Construcţii şi Instalaţii, specializarea Căi Ferate, Drumuri şi Poduri. De asemenea, deţine diplomă de master la Facultatea de Hidrotehnică şi o diplomă de master în Știinţe Politice şi Administraţie Publică.

Ca obiective ale mandatului său, Alexandru Rotaru își dorește, după alegerile locale din 2016, minim 83 de consilieri locali membri ai TSD Neamț, adică un reprezentant al TSD în fiecare localitate pe loc eligibil.Noul președinte al TSD Neamț este interesat și de o carieră parlamentară.COMENTARII

WORDPRESS: 0