Alexandru Rotaru, lansat în cursa europarlamentară în prezența lui Martin Shultz

Dimensiune text

rotaru 1Președintele tinerilor social- democrați romașcani candidează pentru un fotoliu de europarlamentar. Tânărul politician a fost lansat în campania pentru alegerile europarlamentare. Evenimentul organizat  la Romexpo s-a bucurat de prezența președintelui Parlamentului European, Martin Shultz. Alexandru Rotaru a început deja campania în teritoriu.

Zi importantă pentru tânărul politician romașcan Alexandru Rotaru. Sâmbătă, președintele Organizației  Tinerilor Social – Democrați Roman a participa la  lansarea candidaților PSD-PC-UNPR pentru alegerile europarlamentare. Alexandru Rotaru are 24 de ani, este de profesie inginer, deține funcțiile de președinte al Tinerilor Social Democrați (TSD) din  Roman și vicepreședinte al PSD Roman. Președintele TSD Roman este cel mai tânăr candidat al alianței PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare. Aceasta este prima bătălie politică de mare amploare pentru Alexandru Rotaru, dar candidatul susține că este avantajat de experiența acumulată din activitatea de partid pe care desfășurat-o până acum și că nu are emoții, așa cum nu a avut nici la acțiunea de sâmbătă. ”Nu am avut emoții, dar a fost un eveniment care mi-a plăcut. A fost o organizare extraodinară, la eveniment fiind peste 10.000 de participanți și invitați din străinătate”, a afirmat Alexandru Rotaru. Cel mai important și mai cunoscut dintre invitați a fost Martin Shulz, președinte al Parlamentului European și candidat pentru funcția de președinte al Comisiei Europene.

Președintele TSD Roman este cel mai tânăr candidat al alianței PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare. Conform programului său de campanie, Alexandru Rotaru luptă pentru promovarea generației tinere în politica națională și europeană, pentru respectarea drepturilor românilor și ale României în Uniunea Europeană, propune măsuri pentru combaterea șomajului în rândul tinerilor și susține dezvoltarea programelor educaționale comunitare.

rotaru 2La evenimentul de la Romexpo, la care au participat peste 10.000 de membri de partid și invitați din străinătate, au fost prezenți peste o sută de nemțeni, membri ai PSD, UNPR și PC. Printre cei care l-au susținut pe Alexandru Rotaru s-a numărat președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene, senatorul Ioan Chelaru și zeci de colegi de partid din Roman.

Duminică, Alexandru Rotaru deja  se afla în plină campanie. Însoțit de o echipă numeroasă de tineri, acesta a mers în comunele Oniceni și Valea Ursului și a discutat cu localnicii. Oamenii i-au cerut politicianului un trai mai bun.COMENTARII

WORDPRESS: 0