Prima paginăSocial

Alertă prin SMS despre când este gata cartea de identitate

Alertă prin SMS despre când este gata cartea de identitate

Dimensiune text

 

 

Cetățenii arondați Direcției de Evidență Informatizată a Persoanelor Roman și care depun actele pentru eliberarea unei cărți de identitate vor avea posibilitatea să fie informați, printr-un mesaj trimis pe telefonul mobil, despre când este gata documentul. Alerta prin SMS se poate face doar dacă și solicitantul este de acord să-și lase numărul de telefon, pentru a primi informația.

„Suntem într-o perioadă destul de aglomerată din punct de vedere al emiterii actelor prin Direcția de Evidență Informatizată a Persoanelor, dar încercăm ca, de la o etapă la alta, să ne îmbunătățim serviciile către dumneavoastră. La Roman ne putem mândri cu o operativitate destul de bună în timpul de așteptare a eliberării cărții de identitate, solicitările rezolvându-se până în maxim 5 zile lucrătoare. Tocmai pentru a păstra eficiența acestui serviciu, iar cetățenii să fie informați cât mai rapid, de astăzi cei care solicită eliberarea cărții de identitate pot primi, prin SMS, un mesaj prin care vor fi anunțați că se pot prezenta la ghișeu pentru ridicarea buletinului. Programarea online (http://primariaroman.agentiawebmagnat.ro/programare-carte-i…) și acest sistem de informare vor face ca cetățenii să nu mai piardă timpul sau să fie puși pe drumuri inutile”, a declarat primarul Lucian Micu.

La nivelul Primăriei municipiului Roman mai funcționează un sistem de informare prin SMS, cetățenii care sunt în baza de date putând primi informații despre alertele de vreme rea, sistarea furnizării apei potabile sau alte date despre serviciile publice.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0