Alegerile parlamentare, pe 2 decembrie

Dimensiune text

Data alegerilor parlamentare a fost confirmată, vineri, de ministrul Administrației și Internelor, Mircea Dușa, în cadrul unei întîlniri cu șefii inspectoratelor județene de poliție, de jandarmi și de pompieri.

 

Ministrul Dușa a ascultat problemele ridicate de reprezentanții Ministerului Administrației și Internelor (MAI) din teritoriu și a anunțat că în ședința de Guvern din data de 23 august s-au luat decizii de deblocare a unor fonduri pentru achitarea datoriilor pe care structurile MAI le au către Institutul de Medicină Legală și pentru reînființarea posturilor de poliție de la nivelul comunelor. Ministrul Mircea Dușa a mai precizat că structurile MAI continuă colaborarea cu primarii în procesul de actualizare a listelor electorale permanente și urmează să demareze procesul de organizare a alegerilor parlamentare din acest an, care sînt preconizate să se desfășoare pe data de 2 decembrie.

Vineri, Mircea Dușa s-a întîlnit la Bacău cu prefecți și șefi ai inspectoratelor județene subordonate MAI din opt județe ale Moldovei.

 



COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Sandra 8 ani

    Alegerile parlamentare vor marca momentul in care pdl-ul va disparea de pe scena politica romaneasca. Nu mai au absolut nicio sansa sa treaca pragul electoral! S-a vazut lucrul asta si la referendum!