Alegeri locale la Roman. Lucian Micu: „Am votat pentru continuarea dezvoltării municipiului Roman”

Alegeri locale la Roman. Lucian Micu: „Am votat pentru continuarea dezvoltării municipiului Roman”

Dimensiune text

 

Duminică, 11 iunie, au loc alegerile parțiale pentru funcția de primar al municipiului Roman. Primarul Lucian Micu, cel care candidează din partea Partidului Național Liberal, a votat la ora 11, la Școala „Carol I” din cartierul Nicolae Bălcescu. Lucian Micu a fost însoțit la vot de soție și de cele două fiice.

„A fost un vot pe care l-am dat pentru continuarea dezvoltării municipiului Roman, așa cum cred că va face marea majoritate a romașcanilor. Este important ca ceea ce s-a întâmplat în ultimii nouă ani în municipiul Roman să continue și Romanul să redevină acel pol important în zona Moldovei și, de ce nu, chiar și în România. Mergem mai departe cu speranță, cu credință și cu încrederea că romașcanii vor alege astfel încât municipiul Roman să continue pe acest drum al dezvoltării. Din ceea ce am discutat, nu au fost până acum probleme deosebite, care să ridice suspiciuni”, a declarat primarul Lucian Micu.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • felicit romascanii! cum cred ei ca un guvern, parlament psd vor da bani unui primar pnl? ei, timp de 4 ani cat veti rabda de foame dragi romascani votanti, va veti gandi la raspunsul intrebarii de mai sus. din impozitele voastre locale nici wc-uri publice nu puteti construi. cum ati votat pentru dezvoltare?!

  • un romascan 3 ani

    Exact!!!!
    dar pana la urma asta e , cica romascanii au votat…
    Oricum dl. Micu nu uita ca cei 3 ani trec repede si va veni scadenta…

  • Numai ca mi se pare greu de crezut ca PSD-ul, cu liderii pe care ii are si cu politica pe care o duce, va putea ramane la guvernare timp de patru ani de acum inainte. Cred mai degraba ca, in ambitia nemasurata de putere a unui dictator abil, dar totusi anacronic si corupt ca Liviu Dragnea, ori va sfarsi cu mult mai repede, in urma unui conflict intern, ori va lasa nu peste mult timp o grea povara economica guvernului urmator, al opozitiei, care va trebui sa ia masuri nepopulare, pentru a reface echilibrul economic, fapt ce-l va face, la rândul sau, nepopular. De acest lucru va profita din nou PSD-ul, pentru a reveni la guvernare, cu promisiuni si pomeni, si tot asa mai departe, ca si pana acum, conform zicalei „Banii strangatorului in mana risipitorului”…