Ajutoarele UE vor fi împărțite în ordine alfabetică

Dimensiune text

Autorităţile locale îi vor înştiinţa pe romaşcanii care sunt beneficiari ai programului de ajutorare a persoanelor defavorizate când să vină şi să ridice produsele. Înştiinţarea se va face prin mai multe canale de comunicare, inclusiv prin comunicare la domiciliu. „Am primit, până acum, cinci tiruri cu produse, chiar miercuri a venit al cincilea. Mai trebuie să mai ajungă trei tiruri şi, după aceea, vom începe distribuirea. Vom proceda astfel pentru a da tuturor beneficiarilor în aproximativ acelaşi timp ajutoarele, nu dorim discuţii de genul «lui i-a dat şi mie nu». Distribuirea se va face în ordine alfabetică, va exista un program făcut de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială, în acest sens”, a spus Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman.

Pentru produsele distribuite la nivelul judeţului Neamţ, contractul de furnizare a fost semnat pe data de 2 decembrie. De la această dată, furnizorul are la dispoziţie 45 de zile pentru livrarea produselor. Primele cantităţi au ajuns deja în mai multe localităţi nemţene.

La nivelul municipiului Roman sunt aproximativ 13.500 de beneficiari ai Programului Operaţional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate. Pentru ca produsele să fie manevrate în mod eficient, Primăria Roman a achiziţionat un motostivuitor.


COMENTARII

WORDPRESS: 0