Prima paginăSocial

Ajutoare de la Guvern pentru familiile ale căror locuințe au fost afectate de incendiul la acoperișul unui bloc

Ajutoare de la Guvern pentru familiile ale căror locuințe au fost afectate de incendiul la acoperișul unui bloc

Dimensiune text

 

Prefectul județului Neamț, Vasile Panaite, a solicitat conducerii Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Neamț să efectueze, în regim de urgență, anchete sociale la familiile afectate de incendiul produs, săptămâna trecută, la blocul de locuințe de pe Aleea Viorelelor din municipiul Piatra Neamț. Acoperișul blocului a ars aproape complet, joi, 27 iulie, pompierii fiind nevoiți să intervină cu 30 de ofițeri și subofițeri pentru stingerea focului, care ar fi pornit, după primele cercetări, de la o țigară.

Prefectul de Neamț s-a întâlnit cu o parte dintre proprietarii apartamentelor cu care a discutat pe această temă și le-a asigurat de întreaga sa susținere. „Am cerut să fie realizate anchete sociale la familiile care locuiesc la ultimul etaj al blocului și, în câteva zile, dosarele vor fi înaintate la Guvern. Am discutat și cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, și a dat asigurări că va face și el toate demersurile instituționale pentru ca acești oameni să fie sprijiniți financiar cât mai curând posibil”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Dosarele ce vor fi realizate în urma anchetelor sociale vor fi înaintate Ministerului Muncii și Justiției Sociale pentru acordarea ajutoarelor de urgență.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0