Prima paginăTimp liber

Agențiile de turism și jurnaliștii sunt invitați la Hanu Ancuței

Dimensiune text

Terasa va fi inaugurată vineri, 5 iunie 2015, începând cu ora 19.00. Spectacolul de inaugurare a terasei de la Hanu Ancuţei se face în prezenţa cunoscutului interpret de muzică ţigănească Sandu Ciorbă. 

Hanu Ancuței are o ofertă de vară surpriză, din care nu lipsesc spectacole și produse exotice. Una dintre ele este muzica țigănească promovată de Sandu Ciorbă, dar și preparate specifice. Terasa hanului are o capacitate de aproximativ 400 de locuri şi va fi ideală atât pentru evenimente speciale, cum ar fi nunţi şi botezuri, dar va fi deschisă şi publicului care doreşte numai să bea o cafea într-un loc liniştit, în aer liber.

„Pregătiţi-vă costumele, mustăţile, decolteurile şi toate zorzoanele pentru 5 iunie, iar dacă nu aveţi ce vă trebuie, vă dăm noi o pălărie, o mustaţă, o năframă sau o salbă de bănuţi. Vom petrece pe muzică şi tradiţii ţigăneşti”, este mesajul transmis de organizatori.

Pentru un meniu de 150 de lei, cei prezenţi la evenimentul de inaugurare, intitulat „Focul din şatră”, vor putea savura preparate tradiţionale ţigăneşti, precum Şah Hai Mas, salată ţigănească cu muşchi ţigănesc, pui pe sâr cu sos de ardei kapia cu usturoi, purceluşi de lapte flancaţi cu măruntaie, cartofi la ceaun cu varză murată şi săviac (plăcintă cu telemea). În preţ sunt incluse şi băuturile.

„Va fi un eveniment cu tematică ţigănească. Propunem un spectacol, dansuri, un foc în aer liber, iar meniul va fi unul plin de surprize. În weekend, organizăm şi un Infotrip, la care vor participa în jur de 40 de persoane, de la marile agenţii de turism din Bucureşti şi din ţară şi jurnalişti din domeniul HoReCa. Aceştia vor fi cazaţi în Hotelul Roman, vor vizita împrejurimile şi obiectivele turistice din judeţ, iar apoi vor participa şi la deschiderea terasei. Încercăm să construim o colaborare cât mai bună cu agenţiile de turism, pentru că vrem să ne promovăm tot mai mult pe plan naţional, să fim un pion important în turismul din Moldova”, afirmă Adrian Mocanu, managerul Hotelului Roman.

Rezervări pentru deschiderea terasei se pot face la numărul de telefon 0233.742.600.COMENTARII

WORDPRESS: 0