Prima paginăEconomie

Agenții economici, invitați să cumpere stații de așteptare în schimbul reclamelor outdoor

Agenții economici, invitați să cumpere stații de așteptare în schimbul reclamelor outdoor

Dimensiune text

 

Numărul solicitărilor venite de la romașcani cu privire la amenajarea unor stații de așteptare pentru transportul public în comun i-a determinat pe reprezentanții administrației publice locale să lanseze propunerea ca agenții economici să investească în aceste obiective, iar la schimb să promoveze produsele sau să vândă spațiul publicitar din stațiile pe care le-au amplasat în oraș.

Cu echipele din cadrul Primăriei municipiului Roman s-a reușit instalarea, în această lună, a unei prime stații de așteptare, ce a fost amplasată pe bulevardul Republicii, în zona complexului de magazine.

„Am dat în lucru o stație mai mică, pentru că sunt zone unde nu se pretează stații de mari dimensiuni. Aș vrea să lansez o invitație către agenții economici de pe raza municipiului Roman pentru a crea, în baza unui parteneriat, cât mai multe stații de autobuz pe raza municipiului Roman. Pe un model standard pe care îl vom oferi noi, agenții economici vor putea să confecționeze sau să cumpere aceste stații, iar mai apoi să își promoveze propria imagine prin reclama afișată în aceste stații de autobuz. Împreună vom găsi locațiile potrivite în care să se amplasăm, iar acestea vor deveni proprietatea municipiului Roman. Ulterior, agenții economici, pe o durată de timp, vor putea să gestioneze spațiul publicitar al acestor stații de autobuz. Cred eu că este o măsură bună pentru cetățenii municipiului Roman care vor putea să beneficieze de condiții de așteptare optime. Trebuie să începem să lucrăm și la infrastructura pentru stațiile de așteptare și ne gândim noi că această variantă ar putea fi cea mai potrivită pentru a putea crea cât mai multe stații de așteptare care să corespundă nevoilor cetățenilor. Poate fi un câștig pentru toată lumea și agenții economici vor putea să își promoveze propria imagine pe aceste stații de autobuz”, a declarat primarul Lucian Micu.

Edilul a mai precizat că, în colaborare cu operatorii de transport, se vor schimba traseele actuale ale transportului public în comun și ele vor fi modificate dacă există zone care nu sunt acoperite sau care prezintă un interes crescut.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0