Prima paginăEducatie

After school pentru gimnaziu, la Școala „Vasile Alecsandri”

Dimensiune text

Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” vine cu o ofertă educațională deosebită pentru viitorul an școlar. Este vorba despre o clasă a V-a cu program prelungit.

 

 

Hotărârea a fost votată deja în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al școlii. „S-a stabilit ca una dintre clase, noi i-am spus clasa a V-a A, să ofere copiilor posibilitatea de a rămâne în școală și după încheierea programului de dimineață. Clasa va fi constituită în baza solicitărilor venite din partea părinților. După programul de dimineață, elevii vor lua masa de prânz, după care vor participa la activități. Vor fi atât activități de pregătire a lecțiilor, activități remediale, lucru suplimentar, în funcție de nivelul de pregătire al fiecărui elev, dar și cursuri opționale, în funcție de solicitările părinților și ale elevilor. Pentru masa de prânz ne gândim la varianta catering sau, dacă sunt părinți care doresc, pot opta pentru varianta pachețelului de acasă„, a spus profesoara Maria Campău, director al Școlii „Vasile Alecsandri”.

Pentru activitatea de după-amiază a profesorilor, părinții vor trebui să scoată bani din buzunar, însă nu și pentru utilități sau pentru chirie. „Încercăm să introducem un model nou de after school, în baza programului propus de Ministerul Educației. Venim, astfel, în întâmpinarea dorinței exprimate de numeroși părinți, care nu au timp să se ocupe de copil după-amiaza și care preferă această variantă, pentru a-și ști copilul supravegheat și cu temele făcute„, a spus profesoara Maria Campău.

 

 [sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • Un cetatean 8 ani

  O initiativa de toata lauda !
  Scoala a pierdut multi elevi ,pentru ca fosta directoare nu a fost niciodata de acord sa se organizeze clase cu program prelungit., chiar daca au fost multe solicitari si propuneri in acest sens. Pentru mine personal era dureros sa vad ca Scoala 1, era singura unitate scolara din urbea noastra fara program after school. Siguranta copiilor si pregatirea temelor e o problema importanta pentru parintii care lucreaza. Ei vor fi multumiti ca odraslele lor vor primi ajutor calificat,de specialitate ,in pregatirea temelor, mai ales acum in clasa a V-a.
  FELICITARI si la mai multe initiative laudabile!

 • Parinte 8 ani

  Daaaaa, toate relele din lume le-a facut fosta doamna director!!!!!!Te pomenesti ca actuala e ctitorul scolii, e buricul pamantului!De la ea incepe Lumea Scolii1 Roman! Hai sa ne laudam, doamna directoare!Hai sa ne cantam osanale! Apropo, ati invatat numele tuturor cadrelor didactice de la scoala unde partidul v-a teleportat?

 • cetatean 8 ani

  Vreau sa stiu stimabile cetatean daca copilul tau va veni acasa cu note sub 7 si chiar mai mici tot fosta directoare este vinovata? poate au fost acte de intocmit pt care s-au pus contra unele persoane , SA NE UITAM CU MANDRIE CA CE A FACUT DOAMNA DIRECTOR ROXANA A AJUNS SI PESTE GRANITELE TARII ,SA LASAM LAUDA PT. ACESTI DIRECTORI CARE SUNT LA ORA ACTUALA IN SCOLI NU SUNT PUSI CA SUNT COMPETENTI CI PT. CA AU PILE TOTI.

 • Un cetatean 8 ani

  In nici un caz nu e vinovata FOSTA de notele mici ale elevilor!
  Dansa are alte vini!
  Stie multa lume cum a cinstit memoria fostului director D-l Buga,care a stiut sa-si respecte colegii, Dumnezeu sa-l ierte, sau cum s-a purtat cu fosti profesori foarte competenti ce-au plecat de la Scoala 1,
  Da ,e adevarat ca a ajuns peste granite, ca prima data a pierdut proiecul Comenius,nu mai spunem din ce cauze,iar la ultimul proiect pierdut si-a luat iubitul(lucruri pe care Inspectoratul le stie)
  NU LAUD NOUL DIRECTOR, LAUD ECHIPA si initiativele colectivului!!!

 • Parinte 8 ani

  Astea din bucataria scolii nu le cunosc, dar sa asteptam minunile propuse de noua conducere.Toata lumea are bube in cap! Daca e pe istorie, hai sa vedem ce facea fosta directoare de la Scoala Nisiporesti.Aia veche-veche, care e acum noua la Sc 1.

 • Colega 8 ani

  Am fost acum cativa ani suplinitoare la Sc1.Doamna directoare a fost corecta cu mine, dar auzeam cum colegii mai discutau despre stilul cam autoritar al dumneaei si despre faptul ca nu accepta opinii de la nimeni.In sfarsit, daca a fost inlocuita nu e o mare nedreptate.Functia nu e pe viata.Dar sunt nedumerita cum a fost acceptata o profesoara straina, venita de la Nisiporesti.Sunt cadre didactice valoroase in scoala (Moldoveanu, Gheorghiu, Randunica, etc), cum de nu a fost selectata una dintre ele?E mare rusine ca la o asemenea scoala cu multe probleme si orgolii sa fie adusa directoare o doamna din afara.Nu mai spun ca si dumneaei cam are tupeu sa accepte. Acum se impun directorii de la centru, dar macar sa fie din scoala!Asta e opinia mea de invatator cu destula experienta si cu multi directori la activ.Oricum, sa fie ales un director din scoala, ca, slava Domnului, sunt multi.