Adversar facil pentru CSM Roman, în sferturile de finală ale Cupei României

Adversar facil pentru CSM Roman, în sferturile de finală ale Cupei României

 

Vineri, 5 mai, la ora 13.00, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin.

Sorții au decis că CSM Roman va evolua în sferturi împotriva ultimei echipe clasate în recent încheiata ediție a campionatului Ligii Naționale, Unirea Slobozia. Manșa unică a sferturilor va avea loc la Slobozia, joi, 11 mai, de la ora 18.30.

În cadrul sferturilor de finală ale Cupei României mai sunt programate partidele: Rapid București – CSM Bistrița (miercuri, 10 mai), SCM Craiova – Dunărea Brăila (joi, 11 mai), CSM București/U Cluj – HCM Râmnicu Vâlcea (luni, 15 mai). Partida restantă din optimi dintre CSM București și U Cluj va avea loc joi, 11 mai.

Unirea Slobozia a ocupat locul al 12-lea în acest campionat, cu doar trei victorii și două rezultate de egalitate în cele 22 de partide, și va juca baraj pentru rămânerea în Liga Națională. În cele două meciuri disputate în acest sezon, Unirea și CSM Roman au terminat la egalitate, 28-28 (13-12), în prima etapă a turului, la Slobozia, iar romașcancele au învins pe teren propriu, în retur, cu 24-18 (9-6).

Turneul semifinal de tip Final Four al Cupei României la handbal feminin se va disputa la Ploiești, pe 19 și 20 mai.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0