Adresele de e-mail ale IPJ Neamţ la care se pot trimite actul de identitate şi dovada plăţii amenzii de circulaţie

Adresele de e-mail ale IPJ Neamţ la care se pot trimite actul de identitate şi dovada plăţii amenzii de circulaţie

Birou de eliberare a cazierului judiciar la Roman
Probleme la eliberarea cazierelor
De luni, certificatul de cazier judiciar se obţine mai simplu

 

ipj_neamtDupă anunţul făcut marţi, 30 august, de Poliţia Română, privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Inspectoratul de Poliţiei Judeţean (IPJ) Neamţ a anunţat adresele de e-mail la care anumite documente scanate pot fi trimise instituţiei.

Astfel, atât copia actului de identitate, necesară obţinerii unor documente de la poliţie (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cât şi dovada plăţii amenzii de circulaţie se pot trimite, scanate, pe adresele IPJ Neamţ. Pe site-ul www.nt.politiaromana.ro , la secţiunea Contact, puteţi găsi datele de contact ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Transmiterea copiei actului de identitate, scanată, în vederea eliberării certificatului de cazier judiciar, se poate face la adresa de e-mail: cazier@nt.politiaromana.ro .

Pentru a nu mai apela la serviciile poştale sau pentru a nu vă mai deplasa la sediul IPJ Neamţ, trebuie să transmiteţi dovada plăţii amenzii la e-mailul: oug41.2016.sr@nt.politiaromana.ro .

De asemenea, nu mai este nevoie să veniţi cu copia xerox a cărţii de identitate pentru a obţine documente eliberate de poliţie. Este suficient să transmiteţi copia scanată a documentului de identitate,

împreună cu solicitarea pe care doriţi să o înaintaţi instituţiei, pe e-mailul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ –  cabinet@nt.politiaromana.ro .

„Totodată, pentru obţinerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei. Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situaţiile în care cererea este depusă în România.

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poştale sau pentru a nu vă mai deplasa la unitatea de poliţie, trebuie să transmiteţi dovada plăţii amenzii la emailul unităţii teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancţionat”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!