Adolescenți tîlhari

Dimensiune text

La vîrsta la care ar trebui să se gîndească ce vor face pe viitor, trei adolescenți au ajuns în vizorul Poliției după ce au bătut doi tineri și au furat un telefon mobil.

 

Un tînăr de 17 ani, care este originar din municipiul Onești, județul Bacău, dar locuiește în comuna Doljești, a mers luni la Poliție pentru a le spune oamenilor legii că, în seara de 18 mai, în jurul orei 21.30, persoane necunoscute i-au furat un telefon mobil, în valoare de 400 euro. În urma reclamației, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală au demarat cercetări pentru identificarea autorilor. În scurt tip, anchetatorii i-au identificat și pe suspecți: doi minori – unul de 15 și unul de 16 ani – și Vlăduț B., în vîrstă de 18 ani, toți din comuna Doljești.

În seara cu pricina, cei trei, după o înțelegere prealabilă, s-au deplasat între satele Rotunda și Doljesti pentru a face rost de bani. În drumul lor, s-au întîlnit cu partea vătămată, care era împreună cu un prieten, iar Vlăduț le-a cerut celor doi țigări. Minorii au răspuns că nu au țigări, moment în care Vlăduț B. a început să caute prin buzunarele părții vătămate. A găsit telefonul mobil, moment în care a început să-l lovească pe minor cu pumnii și cu picioarele. A făcut același lucru și cu prietenul reclamantului, dar nu a găsit alte bunuri. În acest timp A.E., de 16 ani, și A.M., de 15 ani, au stat de pază, astfel încît cele două victime să nu poată fugi. După comiterea faptei, suspecții s-au deplasat la domiciliile lor, iar ulterior Vlăduț B. a vîndut telefonul mobil.

Vlăduț B. și A.E. au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tîlhărie și tentativă la tîlhărie, urmînd ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă.
A.M este cercetat în stare de libertate, pentru aceleași fapte.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • eleron 8 ani

    Aveti un stil aparte de a redacta stirile astea, nu va suparati, dar seamana cu o problema de matematica enuntul de mai sus, numai ca nu m-ati pus in postura sa construiesc vreun corp geometric, in rest e fix matematica. Si mai fixati-va si voi problema cu diacriticile, intr-o zi erau mai multe simboluri decat litere, eu sunt romascan, citesc presa romascana, nu alfabetul chirilic…… Va multumesc!