Adolescentă din Cordun, dată dispărută

Adolescentă din Cordun, dată dispărută

Dimensiune text

 

Poliţiştii caută o fată de 14 ani, din comuna Cordun, care a plecat de acasă. Persoanele care pot să ofere informaţii cu privire la aceasta sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Miercuri, 26 iulie, în jurul orei 9.00, polițiștii Postului de Poliţie Cordun au fost sesizaţi despre faptul că minora Andra-Marina Găburoi, de 14 ani, în dimineața zilei de 25 iulie 2017 a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

 

La momentul dispariţiei, tânăra purta pantaloni scurţi tip blue-jeans, de culoare neagră, tricou negru cu mâneca scurtă, având un model în partea faţă de culoare roz, şi încălţăminte sandale de culoare auriu. Semnalmente: înălţime 1,55 metri, constituţie corpolentă, greutate de aproximativ 55 de kilograme, păr șaten și lung, ochi albaștri, prezentând o cicatrice la nivelul abdomenului. Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea copilei.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Au gasit-o, este bine.