Admitere online în cinci universităţi din ţară

Dimensiune text

Candidaţii completează datele de contact şi informaţiile biografice, scanează documentele necesare şi le încarcă pe platforma online. Pe această platformă s-au înscris cinci universităţi din ţară.

„Completezi dosarul de admitere online, fără să fie nevoie să te deplasezi până la facultate. Plăteşti taxa de admitere fără să stai la coadă: online cu un card bancar, prin virament sau la bancă”, este anunţul pe care platforma AdmitereOnline.ro îl face pentru cei care vor să se înscrie la facultate şi nu pot face deplasarea pentru a-şi depune dosarul de înscriere. Pe această platformă s-au înscris cinci universităţi din ţară: Universitatea Româno-Americană din Bucureşti, Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti, Universitatea „Ovidius” din Constanţa, Universitatea „Politehnică” din Timişoara, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Candidaţii care vor să se înscrie la aceste universităţi trebuie să completeze datele de contact şi informaţiile biografice, apoi scanează documentele necesare şi le încarcă pe platformă. Taxa de înscriere poate fi plătită online sau la bancă.

Sistemul este dezvoltat de un grup de organizaţii private şi ONG-uri cu experienţă de peste opt ani de lucru cu universităţile internaţionale care recrutează studenţi prin platforme similare.

Platforma AdmitereOnline.ro este pusă la dispoziţia universităţilor din România ca un serviciu gratuit. România este prima ţară din Europa de Est care foloseşte o platformă integrată pentru mai multe universităţi. Cei interesaţi pot găsi detalii suplimentare www.admitereonline.ro.COMENTARII

WORDPRESS: 0