Administratorul unei spălătorii din Roman, cercetat pentru modificarea marcajului rutier

Administratorul unei spălătorii din Roman, cercetat pentru modificarea marcajului rutier

 

 

Miercuri, 6 iunie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman s-au sesizat despre faptul că, pe strada Ştefan cel Mare din municipiului Roman, în dreptul unei spălătorii auto, marcajul longitudinal dublu continuu de la axul drumului a fost modificat.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit că asupra marcajului care a fost aplicat în seara zilei de 5 iunie, s-a intervenit cu vopsea de culoare albastră, realizându-se astfel un marcaj discontinuu.

„Poliţiştii au stabilit că administratorul respectivei spălătorii auto, un bărbat de 57 de ani, din Roman, ar fi făcut modificările marcajului rutier în noaptea de 5/6.06.2018, pentru a permite accesul în incinta spălătoriei, autovehiculelor care se deplasează pe sensul Iaşi – Roman. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 339 alin. 1 Cod Penal, cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, informează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0