Prima paginăActualitateRural

Acuzat de lovire, ameninţare şi lipsire de libertate

Dimensiune text

În ziua de 18 noiembrie, în jurul orei 11.20, Postul de Poliţie Bîra a fost sesizat de o tânără de 20 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 14 noiembrie, a fost lovită, ameninţată şi lipsită de libertate de către Dobrin C., din comuna Bîra.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, la plecarea dintr-un local din comună, tânăra a fost acostată, în prezenţa prietenilor ei, de către Dobrin C., care a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii şi picioarele, a ameninţat-o cu moartea şi, timp de o oră, a reţinut-o împotriva voinţei sale în faţa unui imobil. Profitând de neatenţia acestuia, persoana vătămată a reuşit să scape de agresor, intrând într-o locuinţă care avea uşa deschisă. În urma prezentării la Cabinetul Medico-Legal Roman, s-a constatat că, pentru leziunile suferite, necesită îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire, ameninţare şi lipsire de libertate. Având în vedere faptul că împotriva lui Dobrin C. era activă interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu, s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

WORDPRESS: 0