Prima paginăInedit

Activităţi de vară alături de People to People Roman

Dimensiune text

PTP 2Romaşcanii au avut parte de o zi de duminică relaxantă alături de membrii organizaţiei People to People (PTP) Roman Chapter. Odată cu venirea vacanţei de vară s-a instalat şi vremea caldă, aşa că membrii PTP s-au gândit să organizeze câteva activităţi pentru a-i destinde pe locuitorii oraşului. Duminică, 29 iunie, la ora 10.00, s-a dat startul celei de a doua ediţii „PTP on Cycle”, tinerii romaşcani participând la o călătorie pe două roţi plină de surprize.

Cei 30 de biciclişti care au răspuns acestei iniţiative au străbătut un traseu de 25 de kilometri, care a inclus comuna Ion Creangă, Cetatea Nouă a Romanului şi comuna Gâdinţi. Pe parcursul acestei rute, participanţii, majoritatea liceeni, au făcut popas într-o oază de verdeaţă din comuna Ion Creangă, pentru diferite jocuri interesante, câştigătorii fiind răsplătiţi cu câte un cadou surpriză. Fiecare dintre cei prezenţi a primit câte un sticker personalizat, ca o amintire a acţiunii la care au luat parte.

PTP 3„Spiritul tânar al organizaţiei şi-a spus şi de acestă dată cuvântul, căci, după călătoria extenuantă în căldura dogoritoare a verii, membrii PTP s-au reîntâlnit, în aceeaşi zi, în Parcul Municipal Roman, pentru o mult aşteptată «bătaie cu apă», la care s-au folosit 300 de baloane, sticle şi bidoane pline cu apă. Toţi participanţii au uitat de temperatura ridicată şi au petrecut o după-amiază relaxantă alături de membrii PTP Roman”, povesteşte Georgiana Bîrjovanu, responsabilul cu relaţii publice în cadrul PTP Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0