Prima paginăSocial

Acțiune de ecologizare la Centrul de zi al Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman

Acțiune de ecologizare la Centrul de zi al Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman

Dimensiune text

 

La inițiativa Centrului de zi al Fundației ,,Episcop Melchisedec” din Roman a avut loc joi după-amiaza, 2 noiembrie, o acțiune de ecologizare în care au fost implicați peste 30 de tineri voluntari ai centrului.

În curtea Fundației ,,Episcop Melchisedec”, sub directa îndrumare a directorului fundației, maica Dionisia Șchiopu, a fost desfășurată o acțiune de ecologizare care a mobilizat câteva zeci de voluntari membri din cadrul ATOR (Asociația Tinerilor Ortodocși Roman), Asociația Mușatinii din cadrul Colegiului Național „Roman-Vodă ”, precum și tineri elevi de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”.

„Mediul înconjurător este o realitate care nu include doar mediul natural, ci cuprinde și activitatea umană, conferindu-i acestuia poziţia de parte a mediului şi beneficiar al acestuia. Voluntariatul în domeniul ecologiei și al mediului a devenit în ultimii ani din ce în ce mai răspândit, mulți tineri implicându-se alături de diverse ONG-uri și Fundații în lupta pentru a crea o natură curată şi pentru un mediu înconjurător sănătos”, au precizat reprezentanții Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0