Prima paginăRoman

Acțiune caritabilă pentru Centrul Comunitar „Romanița”

Dimensiune text

Preșcolarii care activează în cadrul Școlii de Vară au desfășurat o acțiune caritabilă destinată Centrului Comunitar „Romanița” din Roman.

 

Prima activitate a fost inițiată de cadre didactice și copiii de la Școala de Vară și de postul local de televiziune RomTV și a presupus organizarea unui tîrg de jucării. Desfășurat după toate regulile unui tîrg, copiii au reușit să-și vîndă jucăriile preferate și să obțină bani în schimbul acestora. Banii au fost preschimbați în cărți, fructe și jucării, care au fost oferite copiilor instituționalizați din cadrul Centrului Comunitar „Romanița”.
Înainte a oferi cadourile, preșcolarii au organizat un moment artistic la care a participat trupa de dans a Clubului Lucky Dance, condusă de Mihaela Donici, coordonatoarea clubului.

La manifestare au participat viceprimarul municipiului Roman, Lucian Micu, cadre didactice și părinți. „Ne bucurăm că avem parte de acțiuni ale copiilor care se gîndesc, chiar și în vacanță, să fie generoși. Încurajăm acest tip de acțiuni îndreptate către copiii aflați în situații mai puțin favorabile„, a precizat viceprimarul Lucian Micu.

Directoarea Centrului Comunitar „Romanița”, Elena Bozoancă, a mulțumit oaspeților pentru inițiativă și le-a spus că, dincolo de colectă, copiii din centru s-au bucurat de momente deosebite și că au putut socializa cu alți copii.

COMENTARII

WORDPRESS: 0