Prima paginăSocialEducatie

Acțiune caritabilă făcută de liceenii de la „Vasile Sav”

Dimensiune text

elevi 02Reprezentanţii Consiliului Elevilor din Liceul Tehnologic „Vasile Sav” din Roman, însoţiţi de profesorul de religie ortodoxă Damian Vasilache, au făcut, marţi, 19 ianuarie, o vizită copiilor din Centrul de zi care funcţionează în cadrul Fundaţiei „Episcop Melchisedec” din Roman.

„Elevii Liceului Tehnologic «Vasile Sav» au dăruit copiilor din centru obiecte de veselă – farfurii, boluri şi căni. Din discuţiile purtate cu reprezentanţii centrului am înţeles că aceste obiecte sunt necesare Centrului de zi. Cu fondurile adunate am reuşit achiziţionarea veselei necesare pentru bucătărie. Mă simt împlinită că am reuşit să facem o faptă bună pentru aceşti copii care merită iubirea noastră”, a spus Georgiana Mardare, membră a Consiliului Elevilor din cadrul Liceului Tehnologic „Vasile Sav”.

elevi 03„Mă bucur că am însoţit elevii de la clasa a XII-a în această activitate. Vizita la copiii care frecventează Centrul de zi a fost o lecţie despre implicare şi dăruire. Mulţumim domnului Aurelian Alexa, directorul Fundaţiei «Episcop Melchisedec», pentru această oportunitate”, a precizat profesorul Damian Vasilache.

La acţiunea caritabilă au participat elevii Georgiana Mardare, Bianca Dinu şi Cezar Băcăoanu.

COMENTARII

WORDPRESS: 0