Accidente rutiere în Roman. Două femei rănite, din cauza neatenției

Accidente rutiere în Roman. Două femei rănite, din cauza neatenției

Dimensiune text

 

Marți, 21 ianuarie, în jurul orei 13.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au intervenit la un accident rutier produs pe strada Cuza Vodă din Roman, soldat cu rănirea unei persoane.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 67 de ani, conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă, a surprins şi accidentat o femeie de 52 de ani, din Roman, care era angajată regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Din evenimentul rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeia fiind preluată şi transportată la spital, unde i s-a asigurat asistenţă medicală de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cadrele medicale de la spital au diagnosticat-o pe victimă cu traumatism forte la membrul inferior stâng, aceasta fiind externată.

Tot marți, în jurul orei 14.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au intervenit la un accident rutier produs pe o stradă din Roman, soldat cu rănirea unei persoane.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări a reieşit că în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Secuieni, efectua manevra de mers înapoi pentru a ieşi dintr-o parcare, a surprins şi accidentat o femeie de 83 de ani, din Roman, care se afla pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cadrele medicale de la spital au diagnosticat-o pe victimă cu traumatism la membrul inferior stâng, aceasta fiind externată.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0