Accidentată pe trecere * Incendiu la autotren * Au aprins focul în centrală

Dimensiune text

Accidentată pe trecere

 

Un bătrînel de 74 de ani, din Secuieni, este cercetat de poliţişti din cauză că, într-o clipă de neatenţie, a lovit cu maşina o femeie care încerca să traverseze strada. Evenimentul rutier s-a petrecut joi, 31 mai, în jurul orei 9.55, pe DN2, în localitatea Horia. Ioan T., de 74 de ani, conducea o Dacie pe DN 2, avînd direcţia de deplasare Bacău – Roman. În localitatea Horia, în apropierea intersecţiei cu sens giratoriu, a surprins-o şi accidentat-o pe Eufrosina R., de 66 de ani, din comuna Horia, care se afla în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător. Femeia accidentată a fost diagnosticată cu mai multe contuzii, o costă ruptă şi o altă fractură, la o mînă. Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

 

Incendiu la autotren

 

Joi, la ora 17.51, pompierii militari romaşcani au fost alertaţi şi au intervenit cu cinci subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la sistemul de rulare al unui autotren aflat în zona străzii Mihai Viteazul, din municipiul Roman. Incendiul a fost cauzat de procesul de frecare survenit la roata din partea stîngă- spate a vagonului. Pompierii militari au ajuns la locul evenimentului în doar două minute şi au lichidat incendiul înainte ca acesta să producă pagube însemnate. A ars vaselina din interiorul tamburului roţii.

 

Au aprins focul în centrală

 

Joi seară, la ora 22.15, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu cinci subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unei centrale termice dezafectate din zona străzii Smirodava, din municipiul Roman. Incendiul a fost provocat prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere, pentru a-l genera. Au ars deşeuri textile şi cauciucuri depozitate în centrala dezafectată.Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0